Tıkanan Banyo Gideri Nasıl Açılır?


Banyo Giderleri Neden Tıkanır?
  • Çamaşır makinesi hortumunda bulunan filtre zamanla çıkabilir ve çamaşır makinesi sıkma işleminde çıkan atık sular, iplikler ve bez parçalarının direk gidere gitmesiyle gider tınakır.
  • Tuvalet gideri ise içine atılan, ıslak mendil, çokça atılan kalitesiz tuvalet kağıtları, tuvalet kağıdı ruloları ve giderdeki yanlış eğimden dolayı tıkanır.
  • Lavabolar ise sabun kalıntıları, saç, kıl gibi atıklardan dolayı tıkanmaktadır. Tuvalette olduğu gibi lavaboda da usta hatalarından dolayı yani gider hattının yanlış kurgulanmasından ve eğimin yanlış verilmesinden yaşanabilir.
  • Duşakabin ve kübet gibi yerlerde ise giderdeki süzgeçin olmaması, katı atıkların gidere karışması ile birlikte tıkanıklık oluşabilir.

Banyonun Tıkanması Durumunda Tadilat Gerekir Mi?

Geçmiş zamanlarda gerekirdi, çünkü teknolojik cihazlar yerine manuel kullanılan aletler ile açmaya çalışılırdı ve tıkanıklığın konumu ancak kırılarak bulunabilirdi. Şimdi ise firmamızın size sunduğu robotik cihazlar ile tıkanıklık izlenerek kırma dökme işlemi olmadan dakikalar içerisinde açılmaktadır.

Banyo Gider Tıkanıklıklarını Firmamız Nasıl Açıyor?

Tıkanmış tuvalet, pimaş, lavabo veya duşakabin olabilir. Firmamız için tıkanan alanın neresi olduğu önemsizdir. Firmamız tıkalı olan gideri nelerin tıkadığını kolaylıkla kameralı robot cihazlar kullanarak tespit edebilir ve kırmadan dökmeden ekiplerimiz tarafından sorun hızlıca çözülür.


1 Yorum

  1. Kübra ŞEN says:

    Blogu çok faydalı buldum

Yorum Yap


"Tıkanıklık Açma" Kategorisi Diğer Yazılar